Различни хипотези за финала днес


Напоследък в различните сайтове и форуми има различни хипотези за финала на City hunter, който е тази вечер в 21.55 корейско време. Ето и най-интересните от тях.
* Йон Сънг и Нана се изправя в последна битка, която води до трагичен край.
* Разкритията за това, че президентът всъщност е биологичният баща на И Йон Сънг накараха много фенове да смятат, че двамата все пак ще се изправят един срещу друг, защото именно президентът е петият от списъка.
* Според масовото мнение най-вероятно е Нана да се изправи срещу Йон Сънг, точно както той я сънува в един от ранните епизоди и сънят му да се окаже финала.
* Йон Сънг да се самоубие, разбирайки кой е биологичният му баща.
* Въпреки че Йон Сънг е Градският ловец, той не е извършил никакво престъпление, нито убийство. Превърнал се е в сдържан и самотен мъж заради факта, че е израснал с втория си баща в тежки условия на военна подготовка, без майка си. Затова и разкритието кой е биологичният му баща, ще го хвърли в дълбок шок.
* Зрителите смятат също, че е възможно той да жертва себе си поради отправената молба към Бе Шик Джунг да се грижи за майка му и Нана.
* Успешно отмъщение и щастлив живот за Йон Сънг и Нана заедно.
* Според други предположения, Йон Джо и Йон Сънг ще си помогнат взаимно за освобождаването на президента от ръцете на Джин Пьо, след което всички ще заживеят щастливи.
* И една определено глупава идея – д-р Джин да се окаже убийца. Според този финал красивата докторка ще е тази, която ще убие Йон Сънг.
Екипът на драмата не пожела да разкрие какъв финал очаква зрителите, но със сигурност днес всички ще научим това. Ако и вие имате своя идея за финала, чувствайте се свободни да я споделите тук. Може пък именно български фен да познае 🙂
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s