Мин Хо в “Hunter Over Flowers”


Фен видео, направено с микс от кадри от “Boys over flowers” и “City hunter” тези дни предизвиква интереса на феновете. Видеото беше споделено от потребител, нарекъл себе си “Juk Hyul Yah Hwa” (в буквален превод: Кърваво червено диво цвете), който умело е съчетал кадри от две от най-запомнящите се роли на Мин Хо.

За разлика от И Йон Сънг, който се бори за справедливост в “City Hunter”, И Йон Сънг от фен клипа жадува отмъщение. Ето я и историята.

Преди 19 години собственичката на Shinhwa Company Канг Хи Су с истинско име О Дол И, дава живот на момчета близнаци. Но нейният по-голям брат й ги отнема и я лъже, че братята са мъртви. За да е сигурен, че тя няма да научи истината, оставя децата в сиропиталище.

Години по-късно, майката научава истината и отива да ги търси, но разбира, че е останал само Джун Пьо, защото Йон Сънг е бил осиновен. Междувременно Йон Сънг е попаднал в американско семейство, което не може да му предложи добри условия за живот, но пък си има наистина жесток баща.

Един ден Йон Сънг вижда във вестника снимка на човек на име Джун Пьо, който изглежда точно като него. Това кара Йон Сънг да планира наистина жестоко отмъщение.

Клипът е умело сглобен с продължителността на трейлър, като в него освен кадри от двете драми на Мин Хо има и моменти от “I’m sorry I love you”. Видеото обаче получи невиждан интерес, като коментарите за него са от “И Йон Сънг и Гу Джун Пьо са напълно различни!” до “Нямам търпение да видя Мин Хо в двойна роля! Моля направете такъв филм!”.

Вижте и самия клип. Ще се радвам да видя и коментарите на българските фенове.

credits:

Uploaded by minozthailand

Created by 적혈야화

Advertisements

2 comments

  1. Аахх… наистина е невероятно! Браво за клипа! Ако се захване с двойна роля, напълно съм сигурна, че ще се справи отлично^^

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s