И Мин Хо: Моят съперник е Пороро


И Мин Хо се конкурира с Пороро за сърцата на учениците в началното училище. След старта на City hunter, Мин Хо получи името “екъшн Мин ХО’ и започна да печели масово и сърцата на мъжката част от зрителите. Неочаквано обаче популярността му сред по-малките зрители също нарасна и той надмина дори Пороро по интерес. Факт е, че сега Мин Хо се съревновава с Пороро за името’Cho Tong Ryeong’ (игра на думи – идва от “ученици в начално училище и президент).

Факт е, че малките фенове на Мин Хо всекидневно посещават сайта му и оставят съобщеия от рода на “И Мин Хо оппа е нашият президент.” или “Да живее нашият Cho Tong Ryeong – И Мин Хо”, показвайки своята обич и подкрепа към актьора.

Менидърите на Мин Хо от “Starhaus Entertainment” коментираха това така: “Ако преди беше ясно, че той има повече фенки на възраст по-голяма от неговата, сега Мин Хо трупа популярност и сред мъжката част от аудиторията, като на екшън сцените, които има в City Hunter се радват не само мъжете на по-напреднала възраст, но и учениците от малките класове.”

И Мин Хо засне множество екшън сцени в новата си драма, като повечето от тях бяха без каскадьори. Поради тази причина той дори попадна в автомобилна катастрофа, от която се размина само с уплаха.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s