Мин Хо дете на джунглата?


Мин Хо изглежда ще се превъплъти и в момче от джунглата в предстоящата си драма “City Hunter”. Екпът на драмата пусна в публичното пространство снимки от Тайланд, на които ясно се вижда как Мин Хо е широко усмихнат, качен върху гърба на слон. Снимките веднага предизвикаха интереса на феновете, затова от екипа на продукцията внесоха малко повече светлина по въпроса.

Изглежда по време на снимките в Тайланд са използвани не един, а цели осем тайландски слона, които са част от така очакваното минало на героя на Мин Хо. Екипът на драмата признава, че всички са били сериозно притеснени за сцените със слонове, защото вероятността Мин Хо (кой никога досега не се е качвал на гърба на слон) да паде и да се нарани е била наистина голяма. Мин Хо обаче не е показал никакъв страх от животните и снимките са преминали без произшествия.

Човек от екипа на драмата признава: “Мин Хо се радваше като дете по време на снимките. Докато всички бяхме сериозно притеснени заради височината – знаете колко високи животни са слоновете и колко висок е и Мин Хо, той се усмихваше през цялото време.”

От друга страна снимките на Мин Хо по тениска привличат все повече интерес от страна на женската аудитория. Изглежда причината да очакваме драмата с нетърпение, не е само любопитство каква ще е историята на “City Hunter”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s