100913 Мин Хо в “City Hunter”


1281367968_201008100039598062263301_0-1.jpg picture by lil_witches

Шокиращо за феновете, продуцентската компания на Мин Хо съвсем неочаквано и без никакви слухове предварително обяви, че Мин Хо ще участва в предстоящата да бъде излъчена в началото на 2011-та година драма на SBS – “City Hunter”. Според последните новини, Мин Хо ще изиграе персонажа на Канг Джин, секси герой, който ще помага на гражданите. Режисьор на драмата ще бъде Jin Hyuk – ”Brilliant legacy”, ”Painter of the wind” и ”Prosecutor princess”.

“City Hunter” – е манга поредица, създадена от Tsukasa Hojo и публикувана в периода 1985 – 1991 г. През 1987г. (годината на раждане на Мин Хо), историята получава своята анимирана телевизионна версия. По-късно и филм с участието на Джаки Чан.

Историята проследява действията на Ryo Saeba – частен детектив, който се опитва да прочисти Токио от престъпниците. Неговата помощничка е мъжко момиче, което му помага в делата.

В историята на драмата на SBS, Мин Хо ще изиграе Канг Джин, който макар и плейбой по природа е безпомощен в присъствието на красиви жени, но също така е изпълнен с човещина и състрадание и е незаменим когато става въпрос за разследването на случаи. И този харизматичен герой ще трябва да разследва случай за красиви клиентки.

Според последните новини от SBS, Мин Хо ще започне снимки в края на ноември, като преди това ще вземе участие в усилена подготовка за екшън сцените.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s